Jouw tanzania expert

Gama tours & safari

Ervaar de ultieme safari in Tanzania: spot de big five in hun natuurlijke habitat en ontdek de lokale cultuur. Kies voor een onvergetelijke reis en ga op avontuur!

Reisvoorstel aanvragen

Wil jij jouw droom safari werkelijkheid maken? Vraag dan nu vrijblijvend jouw reisvoorstel aan en wij helpen je graag tot het laatste moment. Wacht niet langer en laat ons jouw avontuur op maat samenstellen!

5 dagen Noord-Tanzania

Ontdek de Afrikaanse wildernis in 5 dagen tijdens onze 'big five' safari. Ervaar prachtige landschappen en ontmoet de lokale bevolking onder de deskundige begeleiding van onze ervaren gidsen. Een onvergetelijke reis!
VANAF €805

7- daagse safari

Ontdek de Afrikaanse wildernis tijdens onze 7-daagse safari. Spot de 'big five' en geniet van prachtige landschappen. Ervaar een onvergetelijke reis met onze ervaren gidsen.
vanaf €1650

Waarom Gama tours & safari?

Ontdek Tanzania op een unieke manier met Gama Tours & Safari, hét familiebedrijf dat gevestigd is in Nederland en de ongekroonde expert is als het gaat om reizen naar Tanzania. Wij gaan verder dan anderen en zorgen ervoor dat jouw reis een onvergetelijke ervaring wordt.

Ons team combineert passie voor de natuur, cultuur en avontuur met een diepgaande kennis van Tanzania. Als zowel toerist als inwoner van Tanzania hebben wij een unieke kijk op het land en kunnen wij jouw droomreis tot in de puntjes verzorgen.

Wij begrijpen dat een reis naar Tanzania een flinke investering kan zijn en dat er veel aanbieders zijn. Daarom zijn wij er om al jouw vragen te beantwoorden, zodat jij binnenkort met een gerust hart kunt genieten van jouw reis. Of het nu gaat om het beklimmen van de Kilimanjaro, het spotten van wilde dieren tijdens een safari, het ontdekken van de lokale cultuur of een combinatie van dit alles, Gama Tours & Safari zorgt ervoor dat jouw droom werkelijkheid wordt.

Kies voor Gama Tours & Safari en laat ons jouw reis naar Tanzania onvergetelijk maken

0
Meer dan 4 miljoen wilde dieren

Met meer dan 4 miljoen wilde dieren bieden wij de garantie op een onvergetelijke reis. 

0
Nationale parken

Tanzania staat natuurlijk bekend om haar prachtige en gigantische Nationale Parken.

Waarom Tanzania

Tanzania wordt al een aantal jaren uitgeroepen tot de beste safaribestemming van Afrika en als je het ons vraagt, is dit compleet terecht!

Tanzania is een zeer veelzijdig vakantieland en biedt een unieke mix van safari, culturele tours en tropische stranden.

In tegenstellig tot veel andere Afrikaanse landen staan er in Tanzania geen hekken om de nationaal parken en zijn de wegen onverhard. De dieren leven hier écht in hun eigen natuurlijke leefomgeving.

"Say yes to new adventures"

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij klaar om de wilde dieren in hun natuurlijke habitat te spotten, de lokale bevolking te ontmoeten of te relaxen aan de tropische stranden? Bekijk dan onze voorbeeld reizen of stel jouw eigen reis samen!