Gama tours & safari

ONS
AANBOD

Ontdek onze voorbeeldreizen naar Tanzania op de “Ons Aanbod” pagina. Van opwindende safari’s in de Serengeti en Ngorongoro tot ontspannende strandvakanties op Zanzibar. Via het contactformulier onder elke reis kun je jouw droomreis aanpassen. Ervaar het avontuur, de natuur en de cultuur van Tanzania met ons.

 

14- daagse reis Noord-Tanzania & Zanzibar

Laat je betoveren gedurende 14 onvergetelijke dagen in Noord-Tanzania en Zanzibar. Jouw magische avontuur wacht op jou!

11- daagse safari noord-Tanzania & Mafia island

Ontdek de magische 11-daagse safari in Noord-Tanzania en Mafia Island, waar avontuur, natuur en ontspanning samenkomen. Verken de ongerepte wildernis, bewonder majestueuze dieren en beleef duiken in het paradijs van Mafia Island. Een reis vol ontdekkingen staat voor je klaar.

10- daagse reis Zuid-Tanzania & Zanzibar

Ervaar de schoonheid van Zuid-Tanzania en kom tot rust na al je avonturen op het betoverende eiland Zanzibar.

9- daagse reis Noord-Tanzania

Ervaar Noord-Tanzania in tijdens een onvergetelijke safari en creëer herinneringen voor het leven!

9- daagse reis Zuid-Tanzania

Beleef een diepgaande reis van 9 dagen in Zuid-Tanzania, waar de natuurlijke pracht en wilde schoonheid je zullen betoveren.

8- daagse reis Noord-Tanzania

Verrijk je leven gedurende 8 dagen in Noord-Tanzania. Ontdek de schoonheid en diversiteit van het prachtige Tanzania

7- daagse safari noord-Tanzania

Ontdek de ongeëvenaarde schoonheid van Noord-Tanzania tijdens onze avontuurlijke 7-daagse safari. Verbaas je over de majestueuze dieren in hun natuurlijke leefomgeving en geniet van de ongerepte wildernis. Een korte maar intense reis vol natuurlijke pracht en onvergetelijke momenten.

Reisvoorstel aanvragen

Stuit je op moeilijkheden bij het vinden van jouw gedroomde reis? Geen paniek! Dien vrijblijvend een verzoek voor een reisvoorstel in, en wij zetten ons onvermoeibaar in totdat we de perfecte reis voor jou hebben samengesteld, die aan al jouw verwachtingen voldoet!

Vragen over onze reizen?

Heb je meer informatie nodig over onze aangeboden reizen naar Tanzania? Of wil je een specifieke reis aanpassen aan jouw wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het formulier hieronder. Ons  team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke reiservaring. Laat ons weten hoe we jouw dromen werkelijkheid kunnen maken in het betoverende Tanzania!