YOUR tanzania expert

Nationale parken

Tarangire
National Park

Stap in de betoverende wereld van Tarangire National Park, een schat aan wildlife en adembenemende landschappen. Dit verborgen pareltje in Tanzania verrast met kuddes majestueuze olifanten en de iconische baobabbomen die de savannes sieren. Het park staat bekend om zijn overvloed aan wilde dieren, waaronder leeuwen, luipaarden en talrijke vogelsoorten.

Een safari in Tarangire is als een levendig schilderij in de natuur. Tijdens je avontuurlijke game drives kom je oog in oog te staan met de meest fascinerende dieren. Vergeet niet te genieten van een traditionele ‘sundowner’ terwijl de zon de lucht in vuur en vlam zet.

Kies voor een wandelsafari en beleef het park van dichtbij, onder begeleiding van deskundige gidsen. De warmte van de Tanzaniaanse gastvrijheid en de geluiden van de wildernis zullen je hart veroveren. Tarangire National Park wacht op jou om haar onvergetelijke verhalen te ontdekken. Boek nu en laat het avontuur beginnen!

wilde dieren in Tarangire
0 +
Aan natuur oppervlakte
0 km²
Bootstrap Example
wilde dieren in Tarangire
0 +
Aan natuur oppervlakte
0 km²

FAQ over Tarangire National Park

Tarangire National Park is een bekend nationaal park in Tanzania, bekend om zijn overvloedige wilde dieren, iconische baobabbomen en de Tarangire-rivier die verschillende dieren aantrekt tijdens het droge seizoen.

Tarangire National Park herbergt diverse wilde dieren, waaronder olifanten, leeuwen, luipaarden, giraffes, zebra’s, gnoes, buffels en verschillende vogelsoorten. Het staat vooral bekend om zijn grote olifantenpopulatie.

De beste tijd om Tarangire National Park te bezoeken is tijdens het droge seizoen, van eind juni tot oktober, wanneer dieren samenkomen bij de Tarangire-rivier en dit zorgt voor uitstekende mogelijkheden om wilde dieren te spotten.

Ja, Tarangire National Park is een paradijs voor vogelliefhebbers, met meer dan 500 vogelsoorten. Vogels kijken is vooral lonend tijdens het regenseizoen wanneer trekvogels het park bezoeken.

"Tarangire: waar de melodie van de natuur klinkt in elk hartslag van het wild."